- ”en duft af ler” -

En personlig fortælling omkring mig og min historie bag om raastof keramik.

Michelle Allingham  
De Cordier

Jeg er uddannet Litograf, et håndværksfag, hvor det er nødvendigt at være detalje-
orienteret. Så det at ”slippe detaljerne”, er skønt og nervepirrende. En del af mig vil gerne have kontrol med keramikken, men det får jeg heldigvis ikke altid lov til.
Jeg bruger tit sætningen ”Imperfect is perfect” og det uperfekte kan ofte være døre til nye keramiske oplevelser, hvor jeg giver mig selv fri til at lege.

”en duft af ler”

Som grafiker og keramiker er jeg meget optaget af kontraster, former og udtryk i min keramik. Jeg arbejder i stentøjsler, hånddrejet og håndbygget. 

Jeg er vild med at nørde med processer og teknikker, og synes at det er skønt, at keramikken har sit helt eget liv. Det er fedt at åbne en ovn når udtrykket sidder lige i skabet, eller lige præcis ikke blev som planlagt! 

Mine kopper, tallerkner og skåle er alle unikaprodukter. Jeg penselglaserer, overhælder og dypper, og gerne i flere lag med sjove og overraskende resultater. Jeg går meget op i det endelige udtryk.

”Jeg går meget op i det endelige udtryk.”

Jeg har trådt mine barnesko i et keramikværksted, og keramikken har derfor altid været en naturlig del af mit liv og kreative virke. I dag har jeg etableret mit eget værksted i Dalmose, hvor jeg boltrer mig i keramikkens univers. Jeg elsker at dele ud af min entusiasme for håndværket, og afholder ofte workshops for interesserede på værkstedet.

Kig ind i raastof keramik i Dalmose, et værksted hvor håndværket og formgivningen udgør et levende og skabende miljø. Et kreativt space, sammen med, og gerne til inspiration for andre.

”Jeg går meget op i det endelige udtryk.”

raastof keramik i Dalmose, er et værksted hvor håndværket og formgivningen udgør et levende og skabende miljø. Et kreativt space, gerne til inspiration for andre. Vi afholder ofte workshops for interesserede, i vores eget værksted.

kontakt

Michelle De Cordier

Stationsvej 20, 
4261 Dalmose

Mobil: +45 6136 2621

Mail: keramik@raastof.nu
CVR: 41138572
© raastof keramik - Privatlivs- og cookiepolitik